Echtscheidingen

Een echtscheiding heeft op alle betrokkenen een grote impact. Ineens moet er nagedacht worden over het verdelen van eigendommen. Er moet een heleboel geregeld worden. Een hoop papierwerk waar u waarschijnlijk als een berg tegenop ziet. Wie blijft er in het huis wonen en kan dat wel? Hoe regelen we het qua werk en met de kinderen? Moet er een ouderschapsplan komen? En hoe gaat dat bij samengestelde gezinnen? Wie krijgt de hond? Hoe moeten zaken financieel afgewikkeld worden en hoe zit het met pensioenopbouw? En hoe zit het met het eigen bedrijf dat één van u heeft, of met de erfenis die u kreeg van uw oma? Moet uw testament aangepast worden? Hoe zat het met de huwelijkse voorwaarden? Wellicht kunnen de woning en bijbehorende hypotheek toebedeeld worden aan een van de partners?

 

Allemaal zaken waar Notarishuys Veldhoven als echtscheidingspecialist in thuis is. Want juist in moeilijke tijden is het fijn als er een neutrale en objectieve partij meekijkt en zorgt dat alle afspraken helder op papier komen te staan. Wij zullen altijd kijken naar de belangen van beide partijen. Wij kunnen goed luisteren en geven u gedegen advies. Advies dat niet alleen juridisch klopt maar ook praktisch is. Zo bouwt u samen weer aan een nieuwe toekomst

 

Per 1 januari 2018 wordt het nieuwe huwelijksvermogensrecht van toepassing. Informeer bij ons naar de gevolgen hiervan.

Mediation

Soms verloopt de communicatie tussen twee partners niet goed. De emoties lopen hoog op, er is wantrouwen, onbegrip en soms zelfs woede. Dan is mediation een optie. Neem vrijblijvend contact op met Notarishuys Veldhoven om de mogelijkheden te bespreken.

Kijkt u ook eens op de site www.allesoverscheiding.nl

Wilt u een afspraak maken om een testament, samenlevingscontract, levenstestament of huwelijkse voorwaarden op te stellen? Bel Notarishuys Veldhoven dan op 040 – 230 94 94, mail naar info@notarisveldhoven.nl of gebruik ons contactformulier.

Mediation

Lees hier verder

Huwelijkse voorwaarden

Lees hier verder

Samenlevingscontract

Lees hier verder

Testament

Lees hier verder