Familierecht

Familierecht is veelomvattend. Het heeft onder meer betrekking op zaken die komen kijken bij samenwonen, trouwen en geregistreerd partnerschap. U kunt dan denken aan het opstellen van een samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden. Bij het familierecht regelen wij als notaris uw testament of levenstestament, zaken rondom de geboorte van uw kinderen en schenkingen.

Mocht uw relatie misgaan, dan kan Notarishuys Veldhoven ook mediation verzorgen en de echtscheiding vakkundig regelen. Bij samengestelde gezinnen is er vaak veel te regelen waarbij u soms voor lastige keuzes kunt komen staan. Wij nemen hierin als Notarishuys Veldhoven graag een adviserende rol: we geven u inzage in de mogelijkheden en de voor- en nadelen van bepaalde keuzes.

 

Ook het opstellen en afwikkelen van een testament of levenstestament valt onder familierecht. Wij hebben specialistische kennis van estate planning en kunnen u adviseren over de fiscaal zo gunstig mogelijke opties voor de overdracht van uw vermogen.

Wilt u een afspraak maken om een testament, levenstestamentsamenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden op te stellen? Bel Notarishuys Veldhoven dan op 040 – 230 94 94, mail naar info@notarisveldhoven.nl of gebruik ons contactformulier.

Testament

Lees hier verder

Levenstestament

Lees hier verder

Samenlevingscontract

Lees hier verder

Huwelijkse voorwaarden

Lees hier verder