Advies en duidelijkheid bij de aankoop van een nieuwbouwwoning

Nieuwbouw

Er komt veel kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Uw toekomstige woning moet nog gebouwd gaan worden of is in aanbouw. Het is belangrijk om gemaakte afspraken duidelijk vast te leggen in een koop-/aannemingsovereenkomst met de projectontwikkelaar of de aannemer die uw woning gaat bouwen. U kunt hierbij denken aan de datum waarop de koper eigenaar wordt van de grond en later de woning, maar ook aan betaaltermijnen, (Woningborg) garantie en eventuele ontbindende voorwaarden.
Meestal is er bij een nieuwbouwproject sprake van een projectnotaris. Notarishuys Veldhoven heeft veel ervaring als projectnotaris. Wij werken in opdracht van particulieren, aannemers en projectontwikkelaars. Wij denken ook graag mee hoe bepaalde juridische verplichtingen zoals erfdienstbaarheden moeten worden vastgelegd tussen nieuwe bewoners zodat de regels voor iedereen duidelijk zijn als ze in de nieuwe woning gaan wonen.

NOTARISHUYS VELDHOVEN

VOOR DE ZEKERHEID


Wilt u een afspraak maken? Bel Notarishuys Veldhoven dan op 040 – 230 94 94, mail naar info@notarisveldhoven.nl of gebruik ons contactformulier.


Niets is zeker in het leven

Het leven is wat je gebeurt terwijl je andere
plannen aan het maken bent.

Voor de zekerheid

Afspraak maken Vraag offerte aan

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.