Notariële hulp voor start-ups en beginnend ondernemers

Voor de oprichting van een BV moet u naar de notaris. De notaris stelt de notariële akte op met daarin de statuten. Notarishuys Veldhoven verzorgt vervolgens de inschrijving van uw BV in het Handelsregister van de  KvK.

Alle bestuurders worden ingeschreven in het Handelsregister. Tot dit gebeurd is, bent u persoonlijk aansprakelijk als u namens de BV in oprichting handelt.

 Bij de oprichting schrijft u ook de uiteindelijk belanghebbenden in van uw BV. Dit doet u in het UBO-register bij de KvK. Uiteindelijk belanghebbenden (in het Engels 'Ultimate Beneficial Owner'), zijn bijvoorbeeld personen met meer dan 25% van de aandelen in een BV, of bestuurders.

 Wat zijn de voordelen van een BV?

Omdat de BV een rechtspersoon is en de BV het bedrijf uitoefent, is de aandeelhouder in beginsel niet aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap.

 

NOTARISHUYS VELDHOVEN

VOOR DE ZEKERHEID


Wilt u een afspraak maken? Bel Notarishuys Veldhoven dan op 040 – 230 94 94, mail naar info@notarisveldhoven.nl of gebruik ons contactformulier.


Niets is zeker in het leven

Het leven is wat je gebeurt terwijl je andere
plannen aan het maken bent.

Voor de zekerheid

Afspraak maken Vraag offerte aan

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.