Onderpand vastleggen in een notariële hypotheekakte

Hypotheekakte

Bij de aankoop van een woning is meestal een geldlening nodig. Daarmee kunt u een woning kopen. U leent het geld bij uw bank of financier en deze wil zekerheid dat de lening wordt terugbetaald. De bank of financier verkrijgt dan uw woning als onderpand. Dat moet worden vastgelegd in een notariële hypotheekakte.
Naast de financiële verplichtingen die voortvloeien uit het afsluiten van een hypothecaire lening bent u gebonden aan beperkingen. Deze beperkingen staan in de hypotheekakte. U mag de woning vaak niet verhuren zonder eerst toestemming te vragen aan de bank.
Ook als u al eigenaar bent van een woning heeft u soms een nieuwe of een extra hypotheek nodig, bijvoorbeeld voor een verbouwing of als u meer bestedingsruimte wilt hebben of wilt overstappen naar een andere financier.
Zodra de bank de stukken aan ons kantoor heeft toegezonden, zorgen wij ervoor dat de hypotheekakte wordt opgemaakt. Nadat de hypotheekakte door u is getekend, verzorgt Notarishuys Veldhoven de inschrijving in het Kadaster.

NOTARISHUYS VELDHOVEN

VOOR DE ZEKERHEID


Wilt u een afspraak maken? Bel Notarishuys Veldhoven dan op 040 – 230 94 94, mail naar info@notarisveldhoven.nl of gebruik ons contactformulier.


Niets is zeker in het leven

Het leven is wat je gebeurt terwijl je andere
plannen aan het maken bent.

Voor de zekerheid

Afspraak maken Vraag offerte aan

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.