IT

Notarishuys Veldhoven loopt graag voorop bij nieuwe ontwikkelingen. We helpen u graag bij escrowregelingen, broncodedeponering, XaaS continuïteitsregelingen en de auteursrechtsbescherming. Dus met name de bescherming van uw software is bij Notarishuys Veldhoven in vertrouwde handen: hierbij speelt vooral het auteursrecht van de broncode en bijbehorende documentatie een rol. Vaak spreken we ook van eigendomsrechten. Deze vereisen dan ook optimale bescherming.

U kunt bij ons terecht voor de registratie van Intellectuele Eigendomsrechten, de overdracht van Intellectuele Eigendomsrechten en de verpanding ervan. We zijn aangesloten bij Stichting IT-notaris, de landelijke specialisten organisatie van alle IT-notarissen in Nederland. Stichting IT-notaris heeft zich als doel gesteld een bijdrage te leveren aan de rechtszekerheid in de informatiemaatschappij.

Notarishuys Veldhoven is aangesloten bij www.it-notaris.nl

Wilt u een afspraak maken voor advies met betrekking tot de bescherming van uw Intellectuele Eigendommen en software? Bel Notarishuys Veldhoven op 040 – 230 94 94, mail naar info@notarisveldhoven.nl of gebruik ons contactformulier.

Ondernemingsrecht

Lees hier verder

Familierecht

Lees hier verder

Testament

Lees hier verder

Mediation

Lees hier verder