IT-notaris voor de registratie, overdracht en verpanding van Intellectuele Eigendomsrechten

IT

Notarishuys Veldhoven loopt graag voorop bij nieuwe ontwikkelingen. We helpen u graag bij escrowregelingen, broncodedeponering, XaaS continuïteitsregelingen en de auteursrechtsbescherming. Dus met name de bescherming van uw software is bij Notarishuys Veldhoven in vertrouwde handen: hierbij speelt vooral het auteursrecht van de broncode en bijbehorende documentatie een rol. Vaak spreken we ook van eigendomsrechten. Deze vereisen dan ook optimale bescherming.

U kunt bij ons terecht voor de registratie van Intellectuele Eigendomsrechten, de overdracht van Intellectuele Eigendomsrechten en de verpanding ervan. We zijn aangesloten bij Stichting IT-notaris, de landelijke specialisten organisatie van alle IT-notarissen in Nederland. Stichting IT-notaris heeft zich als doel gesteld een bijdrage te leveren aan de rechtszekerheid in de informatiemaatschappij.

Notarishuys Veldhoven is aangesloten bij www.it-notaris.nl

NOTARISHUYS VELDHOVEN

VOOR DE ZEKERHEID


Wilt u een afspraak maken? Bel Notarishuys Veldhoven dan op 040 – 230 94 94, mail naar info@notarisveldhoven.nl of gebruik ons contactformulier.


Niets is zeker in het leven

Het leven is wat je gebeurt terwijl je andere
plannen aan het maken bent.

Voor de zekerheid

Afspraak maken Vraag offerte aan

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.