Overdracht van commercieel vastgoed

Commercieel vastgoed

Als u een bedrijfspand/commercieel vastgoed gaat verkopen of kopen is het belangrijk om alle afspraken tussen verkoper en koper goed vast te leggen in een koopovereenkomst. Vaak wordt een koopovereenkomst via een makelaar opgemaakt en ondertekend. Notarishuys Veldhoven kan uiteraard ook adviseren en zorgdragen voor het opstellen van een koopovereenkomst.
De koopovereenkomst vormt de basis voor de notariële akte van levering. De notaris informeert alle bij de overdracht van het vastgoed betrokken partijen en bewaakt hun belangen, zodat de overdracht succesvol wordt afgerond. Het coördineren van de geldstromen tussen koper, verkoper, financier en belastingdienst behoort hier ook toe. Bij het kopen van commercieel vastgoed komen weer andere zaken kijken als bij het kopen van de woning. Wij adviseren u hierbij graag. Tot slot dient de akte nog in het Kadaster ingeschreven te worden, waarna de overdracht van het vastgoed een feit is. Dit verzorgt Notarishuys Veldhoven voor u.

NOTARISHUYS VELDHOVEN

VOOR DE ZEKERHEID


Wilt u een afspraak maken? Bel Notarishuys Veldhoven dan op 040 – 230 94 94, mail naar info@notarisveldhoven.nl of gebruik ons contactformulier.


Niets is zeker in het leven

Het leven is wat je gebeurt terwijl je andere
plannen aan het maken bent.

Voor de zekerheid

Afspraak maken Vraag offerte aan

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.