Notarishuys Veldhoven

Na drie generaties De Wit, periode 1811-1908 was het Veldhovens “eerste” notaris  Johan Wortelboer die in 1966 zijn kantoor begon. Wortelboer werd in 1987 opgevolgd door Camille van Dongen, die vervolgens in 2006 werd opgevolgd door de huidige notaris Jacqueline Siem A Sjoe-Erdkamp. Henk van Kruijsdijk is al langer aan het kantoor verbonden en heeft de protocollen van Cor van Herpen, Jos Storimans en Lout Meijers overgenomen; hij is vanaf 2000 notaris in Veldhoven.

Vandaag de dag vormt Notarishuys Veldhoven nog steeds een sterke schakel met het verleden en het dorp.

Het Notarishuys is gevestigd in een markant pand aan het einde van de Dorpstraat.
Hier kan iedereen terecht voor zaken zoals, het opstellen van een testament, de aankoop van een huis en echtscheidingsbemiddeling. Ook ondernemers zijn er aan het juiste adres voor bijvoorbeeld het oprichten van hun bedrijf.

Notarishuys Veldhoven heeft twintig medewerkers in dienst die zorgdragen voor een complete service. Ieder specialisme is vertegenwoordigd: Vastgoed, Familierecht, Ondernemingsrecht en Mediation. Iemand die bijvoorbeeld advies vraagt voor het kopen van een huis, heeft niet meteen in de gaten wat voor fiscale en erfrechtelijke gevolgen dit kan hebben. Bij het Notarishuys helpen ze je hier graag bij.

Wat Notarishuys Veldhoven typeert, is de persoonlijke noot. Medewerkers kennen hun klanten, en andersom.

Een laagdrempelige dienstverlening met duidelijke uitleg. Dit zorgt voor een vertrouwd gevoel als je op belangrijke levensmomenten de juridische afwikkeling in handen legt van Notarishuys Veldhoven. Maak gerust een afspraak.

Maak kennis met het team


Niets is zeker in het leven

Het leven is wat je gebeurt terwijl je andere
plannen aan het maken bent.

Voor de zekerheid

Afspraak maken Vraag offerte aan

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.