Notarieel advies voor expats

Expats

Bent u een expat en komt u in Nederland wonen en werken komt er waarschijnlijk veel op uw af. U krijgt te maken met een nieuwe taal en weet niet welke regels er bijvoorbeeld komen kijken bij de aankoop van een huis of wanneer u bijvoorbeeld met een partner besluit te gaan samenwonen of te trouwen. Wij zijn gevestigd in Brainport-regio Eindhoven en hebben veel ervaring met het begeleiden van expats. Zaken die wij kunnen regelen voor u zijn bijvoorbeeld het opmaken of beoordelen van een koopovereenkomst en de vervolgstappen zoals het opmaken van een akte van levering en hypotheekakte. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de gevolgen van de aankoop, bijvoorbeeld als u samen met een partner de woning aankoopt. Indien u de Nederlandse taal niet machtigt bent zal er ook altijd een tolk bij het gesprek of het tekenen van de akte aanwezig zijn. Zo weet u precies waarvoor u tekent en komt u achteraf niet voor verassingen te staan. 
Notarishuys Veldhoven geeft u graag deskundig advies. Zo heeft u één aanspreekpunt en kunt u erop vertrouwen dat alle notariële zaken goed geregeld zijn.

NOTARISHUYS VELDHOVEN

VOOR DE ZEKERHEID


Wilt u een afspraak maken? Bel Notarishuys Veldhoven dan op 040 – 230 94 94, mail naar info@notarisveldhoven.nl of gebruik ons contactformulier.


Niets is zeker in het leven

Het leven is wat je gebeurt terwijl je andere
plannen aan het maken bent.

Voor de zekerheid

Afspraak maken Vraag offerte aan

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.