Begeleiding bij het opstellen of afwikkelen van een testament

Testament

Helaas, er is niemand die ontsnapt aan de dood. Maar u kunt wel zorgen dat u alles goed geregeld heeft. Wie worden uw erfgenamen en wie zeker niet? Wie krijgt uw bezittingen (en bijbehorende schulden) en wie alleen een geldsom of een sieraad? Wie mag de nalatenschap regelen? Het geeft een gerust gevoel wanneer uw wensen zijn vastgelegd.
Als u kinderen heeft is het bovendien verstandig om een voogdijregeling op te nemen in uw testament.

Bij het afwikkelen van een testament informeren wij uw erfgenamen over de aspecten die bij een nalatenschap komen kijken. Zijn er meer schulden dan bezittingen? Soms kan het verstandig zijn om een nalatenschap niet te snel te aanvaarden. Inventariseer eerst en raadpleeg een notaris. Wij kunnen u adviseren en begeleiden bij afwikkeling van een nalatenschap, de aangifte erfbelasting en de verdeling.

NOTARISHUYS VELDHOVEN

VOOR DE ZEKERHEID


Wilt u een afspraak maken? Bel Notarishuys Veldhoven dan op 040 – 230 94 94, mail naar info@notarisveldhoven.nl of gebruik ons contactformulier.


Levenstestament

Wat regelt u voor het geval u zelf geen beslissingen meer kunt nemen? Wie gaat dan namens u beslissen? Wie zorgt dat er voor uw belangen opgekomen wordt? Bij Notarishuys Veldhoven kunt u dit regelen met het opstellen van een levenstestament of volmacht.

Lees hier verder

Samenlevingscontract

Om een relatie officieel te maken, kunt u trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaan. Wilt u niet trouwen maar alles wel goed geregeld hebben voor u en uw partner, met wie u samenwoont? Dan is een samenlevingscontract een slimme keuze.

Lees hier verder

Huwelijkse voorwaarden

Veel zaken worden automatisch geregeld door te trouwen. Wanneer partners die in gemeenschap van goederen getrouwd zijn uit elkaar gaan, moeten zij alles samen delen. Het kan dus slim zijn om huwelijkse voorwaarden op te stellen zodra u gaat trouwen. Dan zijn zaken duidelijk verdeeld. 

Lees hier verder


Niets is zeker in het leven

Het leven is wat je gebeurt terwijl je andere
plannen aan het maken bent.

Voor de zekerheid

Afspraak maken Vraag offerte aan

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.