Notarieel advies bij de koop, verkoop of opvolging van een bedrijf

Kopen of verkopen van een bedrijf

Het kan interessant zijn om een bedrijf te laten groeien door een ander bedrijf over te nemen of eenmanszaken in te brengen in een BV. Als koper wilt u de risico’s beperken, evenals de hoeveelheid af te dragen belasting. Een verkoper kan zijn bedrijf dus het beste tijdig verkoop klaar maken, bijvoorbeeld door zijn bedrijf in een BV onder te brengen. Dit maakt bedrijfsoverdracht eenvoudiger en zal resulteren in een hogere verkoopprijs. Wanneer het gaat om bedrijfsopvolging, bijvoorbeeld binnen een familiebedrijf, spelen daarnaast nog andere factoren een rol. Overige familieleden mogen immers niet benadeeld worden. Notarishuys Veldhoven begeleidt gesprekken over de opvolging en draagt oplossingen aan in overleg met uw accountant. Vroegtijdig zaken regelen voorkomt problemen.

NOTARISHUYS VELDHOVEN

VOOR DE ZEKERHEID


Wilt u een afspraak maken? Bel Notarishuys Veldhoven dan op 040 – 230 94 94, mail naar info@notarisveldhoven.nl of gebruik ons contactformulier.


Niets is zeker in het leven

Het leven is wat je gebeurt terwijl je andere
plannen aan het maken bent.

Voor de zekerheid

Afspraak maken Vraag offerte aan

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.