Zoals wij bij alle heuglijke levensgebeurtenissen en zakelijke mijlpalen uw deskundige steun en toeverlaat zijn, zijn we er ook bij verdrietige levensgebeurtenissen of zakelijke tegenvallers, zoals: Echtscheiding/Beëindiging samenleving, Overlijden van een familielid, waardoor de erfenis verdeeld moet worden of Een conflict met je zakenpartner. 

Deze heftige gebeurtenissen gaan meestal gepaard met veel (negatieve) emoties, zoals wantrouwen, onbegrip en soms zelfs woede. Hierdoor verloopt de communicatie tussen twee (of meerdere) partijen niet goed met het risico dat de ontvlechting en verdeling niet of niet naar tevredenheid van alle partijen geregeld kan worden. Dan is mediation een goede optie.

Onze notarissen en mediators zijn deskundig in het begeleiden van partijen in het uiten en begrijpen van de zorgen, wensen en emoties die er bij ieder spelen met als doel om partijen het verleden op een goede manier te laten afsluiten. Dit zorgt ervoor dat zij in staat zijn om tot gezamenlijk gedragen beslissingen en afspraken te komen voor de toekomst. De combinatie van de deskundigheid van de notarissen & juristen en de begeleiding van de mediator t.a.v. het relationele zorgt voor een ontvlechting en verdeling van zaken naar tevredenheid en met behoud van respect voor elkaar en voor de onderlinge (toekomstige) relatie.  

NOTARISHUYS VELDHOVEN

VOOR DE ZEKERHEID

Wilt u een afspraak maken? Bel Notarishuys Veldhoven dan op 040 – 230 94 94, mail naar info@notarisveldhoven.nl of gebruik ons contactformulier.


Niets is zeker in het leven

Het leven is wat je gebeurt terwijl je andere
plannen aan het maken bent.

Voor de zekerheid

Afspraak maken Vraag offerte aan

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.