Mediation

Soms verloopt bij een echtscheiding de communicatie tussen twee partners niet goed. De emoties lopen hoog op, er is wantrouwen, onbegrip en soms zelfs woede. Dan is mediation een optie. Als u het niet met elkaar eens bent, kan mediation u helpen om er samen uit te komen en samen een oplossing te vinden. Notarishuys Veldhoven kan dit voor u verzorgen. Wij fungeren als onafhankelijke tussenpersoon en zorgen zo dat er toch in goed overleg afspraken gemaakt worden. Neem contact op met Notarishuys Veldhoven om de mogelijkheden te bespreken.

 

Wij zijn als notariskantoor gewend om onafhankelijk en onpartijdig te werken. Daarom is mediation een rol die goed bij ons past. De belangen van beide partijen worden door ons nauw bewaakt. We kunnen dit combineren met onze actuele kennis van de huidige juridische mogelijkheden en komen zo tot het beste advies.

Mediation wordt ook vaak ingezet wanneer beide partijen er juist voor kiezen om zo goed mogelijk uit elkaar te gaan, zonder ruzie. Met mediation kiest u voor de weg van bemiddeling, om er in onderling overleg uit te komen. Vooral wanneer er kinderen in het spel zijn, is mediation aan te bevelen. U gaat immers als partners uit elkaar, maar als ouders zult u altijd met elkaar verbonden blijven. Door voor mediation te kiezen, kies je ervoor om samen door één deur te blijven gaan. Samen maakt u een ouderschapsplan voor de kinderen en spreekt af hoe u kunt blijven overleggen over hun opvoeding. Bovendien is het voordeliger, want u bespaart zo de kosten van langlopende juridische procedures met twee advocaten.

Notarishuys Veldhoven is aangesloten bij Hoefnagels Family Mediation.

Wilt u een afspraak maken om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van mediation? Bel Notarishuys Veldhoven dan op 040 – 230 94 94, mail naar info@notarisveldhoven.nl of gebruik ons contactformulier.

Echtscheidingen

Lees hier verder

Huwelijkse voorwaarden

Lees hier verder

Samenlevingscontract

Lees hier verder

Testament

Lees hier verder