Indien u bij ons op gesprek komt, krijgt u inzicht in de mogelijkheden van uw (nieuw) testament. Dit is afhankelijk van uw levenssituatie, wensen en behoeften. Een testament is een persoonlijk document. Ook de mogelijkheden om (erf)belasting te besparen komen aan de orde.

 

Passen u en uw testament nog bij elkaar?

Stel dat u jaren geleden een testament heeft laten maken. Dan kan het zinvol zijn om na te denken over een wijziging van uw testament. Bijvoorbeeld na een scheiding of omdat uw partner is overleden. Het kan zijn dat uw testament nog verwijst naar de oude wet of oude fiscale regels.

 

Zeker nu de vakantie nadert is dit een moment om vooraf bij stil te staan.

                                              

Op donderdagmiddag 6 juli aanstaande om 14.00 uur houdt mr. Jasper van Haaren van Notarishuys Veldhoven in de bibliotheek te Veldhoven daarom een lezing over het onderwerp: Testamenten en Erfrecht. Tijdens de bijeenkomst zal de nadruk liggen op het erfrecht bij gezinnen met kinderen en de besparing van erfbelasting.

Voor aanmeldingen kunt u zich wenden tot de medewerkers van de bibliotheek via: www.bibliotheekveldhoven.nl

Niets is zeker in het leven

Het leven is wat je gebeurt terwijl je andere
plannen aan het maken bent.

Voor de zekerheid

Afspraak maken Vraag offerte aan

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.